animatie & visualisatie

2D-animaties, -illustraties & motion graphics

Vind je het een uitdaging om jouw product of dienst eenvoudig uit te leggen? Wil je jouw doelgroep informeren over een concept of proces, zonder lang aan het woord te zijn? Wild Fruit helpt je jouw verhaal te vertellen met behulp van een aantrekkelijke 2D-animatie, -illustratie of motion graphic*.

Inside information

Boel termen, he?! We leggen ze kort uit in 4 stappen. 
Maar bekijk vooral onze 2D-showreel voor een écht goed begrip.

1.

Als we een 2D-animatie, oftewel tweedimensionale animatie, voor je maken, ontwikkelen we simpel gezegd een tekenfilm zonder diepte. Door woord en bewegend beeld slim te combineren, helpen we je om jouw ingewikkelde boodschap in klare taal uit te leggen.

2.

Een 2D-illustratie is een getekend verhaal zonder beweging of geluid. Vooral handig als je een proces, product of dienst eenvoudig wilt uitleggen, maar niet de mogelijkheid hebt om bewegend beeld en geluid te tonen.

3.

Motion graphics zijn grafische elementen, zoals lijnen, vormen en teksten, die we toevoegen aan ‘gewone’ video’s. Simpel voorbeeld? Een titelbalkje. Of een geanimeerd bedrijfslogo. Maar je kunt een motion graphic ook inzetten voor het verduidelijken van een productvideo. 

4.

Zet je een 2D-animatie, illustratie of motion graphic van Wild Fruit in? Dan creëer je in 1 à 2 minuten een beter begrip voor je

boodschap dan je met een gesproken of geschreven boodschap ooit kunt realiseren. Beloofd.

 

 

Think. Create. Animate.

Het maakproces verloopt op ongetemde wijze. We dagen je uit creativiteit te benutten, schuren langs grenzen
en werken in hoekjes van kaders. Niet omdat we zo nodig willen rebelleren, maar omdat we uit ervaring weten
dat het ’t resultaat ten goede komt.

.

Kennismaking & brainstorm

.

Concept

h

.

Script/scenario

.

Design

.

Animatie

R

.

Ready to go

Born to be wild?

Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We luisteren graag naar je verhaal. Grote kans dat we iets voor je kunnen betekenen. Sjoerd is de man achter Wild Fruit en staat, samen met een team van specialisten, te popelen om jouw wildste ideeen te visualiseren.

Sjoerd – Wild Fruit
info@wildfruit.nl
06 36 11 63 93

2d/3d animaties en illustraties sinds 2014

Meer weten over het privacy- en cookiebeleid van Wild Fruit