3D animatie & visualisatie

3D-animaties, -visualisaties & artist impresions

Je wilt je doelgroep iets complex uitleggen, maar kunt de juiste woorden niet vinden. Of je doelgroep begrijpt jouw verhaal niet, simpelweg omdat ze zich er geen voorstelling van kunnen maken. Herkenbaar? Don’t panic. Met Wild Fruit lukt het wél. 

Samen de diepte in
Of je nu een proces of product wilt visualiseren dat nog niet zichtbaar is, een concept wilt verbeelden dat niet bestaat of een niet te filmen situatie wilt laten zien: met 3D is het allemaal mogelijk. Wild Fruit biedt drie vormen:

1.

Met een 3D animatie van Wild Fruit geef je jouw verhaal diepte. Letterlijk en figuurlijk. Zo kun je met je verhaal de diepte in, door complexe materie op eenvoudige wijze uit te leggen. Maar we geven jouw verhaal ook letterlijk diepte. Door 3D-beelden te combineren met geluid en tekst, creëren we een driedimensionale beleving. En zorgen we dat je doelgroep jouw verhaal wél begrijpt.

2.

3D-visualisaties zijn nauwelijks van echte foto’s te onderscheiden. Bovendien heb je volledige controle over het eindresultaat. Bepaal zelf kleur, materiaal, textuur en omgeving – van studio tot openbare ruimte en van woonkamer tot natuur. Of laat eenvoudig verschillende versies van je product visualiseren. Zet 3D-visualisatie in als je een (niet bestaand) product in jouw huisstijl wilt visualiseren, maar niet de mogelijkheid, tijd of het budget hebt om een 3D-animatie te laten maken.

3.

Een 3D artist impression zet je in bij gebieds- en projectontwikkeling en in de makelaardij. Hoe gaat een nog niet bestaand gebied, woning, gebouw of ruimte er in de toekomst uitzien? Je enthousiasmeert jouw doelgroep eenvoudig met behulp van een artist impression van Wild Fruit. Extreem realistisch en met extreem succes.

Think. Create. Animate.

Het maakproces verloopt op ongetemde wijze. We dagen je uit creativiteit te benutten, schuren langs grenzen
en werken in hoekjes van kaders. Niet omdat we zo nodig willen rebelleren, maar omdat we uit ervaring weten
dat het ’t resultaat ten goede komt.

.

Kennismaking & brainstorm

.

Concept

h

.

Script/scenario

.

Design

.

Animatie

R

.

Ready to go

Born to be wild?

Waag jij de sprong in het diepe? Mooi, we horen graag je verhaal. Hoe technisch of ingewikkeld dat ook is. Wij vertalen het naar een 3D-animatie, -visualisatie of artist impression. Sjoerd is de man achter Wild Fruit en staat, samen met een team van specialisten, te popelen om jouw wildste ideeen te visualiseren.

Sjoerd – Wild Fruit
info@wildfruit.nl
06 36 11 63 93

2d/3d animaties en illustraties sinds 2014

Meer weten over het privacy- en cookiebeleid van Wild Fruit