THINGS are about 
TO GET WILD

Wild Fruit is een ontwerp- en animatiestudio, gespecialiseerd in 2D- en 3D-animaties en visualisaties. Mond vol, hè? Betekent vooral dat ik de werking van complexe producten, processen of diensten uitleg met behulp van (bewegende) beelden. In 2D of in 3D. Zodat jouw verhaal indruk maakt en de kijker je boodschap onthoudt.

Wat je mag verwachten

Samen kunnen we een heleboel toffe dingen doen en ben ik erop gebrand om pakkende animaties en visualisaties te maken. Omdat jouw tevredenheid mijn graadmeter is, heb je gedurende het hele traject mijn onverdeelde aandacht. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.

Animatie

Je wilt je doelgroep iets complex uitleggen, maar kunt de juiste woorden niet vinden. Of je doelgroep begrijpt jouw verhaal niet, simpelweg omdat ze zich er geen voorstelling van kunnen maken. Herkenbaar? Don’t panic. Met Wild Fruit lukt het wél.

Visualisatie

Of je nu een proces of product wilt visualiseren dat nog niet zichtbaar is, een concept wilt verbeelden dat niet bestaat of een niet te filmen situatie wilt laten zien. Het is mogelijk met 3d visualisaties.

l

Illustratie

Een 2D-illustratie is een getekend verhaal zonder beweging of geluid. Vooral handig als je een proces, product of dienst eenvoudig wilt uitleggen, maar niet de mogelijkheid hebt om bewegend beeld en geluid te tonen.

WILD ENTHOUSIASTE KLANTEN

Vanaf het eerste moment was het direct fijn samenwerken. Sjoerd voelt goed aan wat je bedoelt en geeft hier zijn eigen creatieve draai aan. De creativiteit, vakbekwaamheid en fun zie je terug in zijn werk. Voor ons is Wild Fruit een geweldige samenwerkingspartner.
212 FAHRENHEIT

Met Sjoerd hebben we onze eerste animatiefilm gemaakt. Hij is initiatiefrijk, creatief, nauwkeurig, snel en bereikbaar. We zijn trots op het eindresultaat!
KNIJFF TRADEMARK ATTORNEYS

Sjoerd pakt het concept snel en professioneel op. Hij denkt actief mee en komt met een verrassend voorstel. Resultaatgericht en aangenaam werken met Designish!

RIJKSWATERSTAAT

Wij werken graag met Sjoerd, hij is enthousiast, bijzonder creatief en weet ons steeds aangenaam te verrassen. Hij heeft maar weinig woorden nodig om een prachtig en vooral origineel resultaat neer te zetten.
SCHONENBURG BUITENGEWOON

BORN TO BE WILD?
MOOI!

Dan ben je aan het juiste adres. Ik luister graag naar je verhaal. Grote kans dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Sjoerd is de man achter Wild Fruit en staat, samen met een team van specialisten, te popelen om jouw wildste ideeën te visualiseren.

1 + 11 =