Skip links

Blinky

3D commercial 3D commercial

Art Direction
Concepting
Script
Characterdesign
Charactermodeling
Animatie
Lighting&Rendering
Postproduction

Ster Hygiene kwam met de vraag of ik een korte uitleganimatie kon produceren. Het liefst wilden ze gebruik maken van een mascotte.

Hun concept was eenvoudig; we hebben in plaats van schoonmaakmiddelen die we normaliter doorverkopen nu voor het eerst een eigen lijn van schoonmaakmiddelen. Maar hun eigen lijn is een stuk duurzamer dan voorheen. Het idee is dat je de afbreekbare spuitflessen kunt hergebruiken en er steeds alleen een zakje van Blinky in hoeft te doen, wat water erbij en klaar! Dit zorgt voor allerlei duurzame voordelen.

Omdat het concept hevig leunt op het toevoegen van water, heb ik gekozen voor een druppelkarakter. Van schets tot uiteindelijke mascotte heb ik Blinky een gezicht gegeven. Daarnaast heb ik een verhaal bedacht waarin we de plasticsoup kort kunnen uitleggen, met een knipoog naar de werkelijke geschiedenis. Dan introduceren we Blinky. DE oplossing voor het probleem. We leggen kort uit hoe het in zn werk gaat en waarom dit beter is. En dit allemaal in een korte, feelgood video.

Explore
Drag