Loading, moment geduld..

No-nonsense
betekent transparantie.

Nuchter en resultaatgericht, dat is Wild Fruit. Ik ben Sjoerd, de drijvende kracht achter Wild Fruit animatie. Als freelancer sta ik persoonlijk garant voor resultaatgericht animeren. Maar laten we eerlijk zijn, soms is een team nodig. Daarom werk ik samen met een selecte groep experts en schaal ik moeiteloos op wanneer nodig. Bij Wild Fruit draait het om helderheid en effectiviteit. Geen gedoe, maar wel verrassende creativiteit die jouw verhaal echt laat opvallen.

Animaties als oplossing. Simpel.

Diensten

Hoe breng je jouw verhaal of product overtuigd over naar de doelgroep.

Met Wild Fruit ga je niet alleen voor een indrukwekkend eindproduct, maar voor een oplossing voor jouw uitdaging.
Een doordacht visueel product wat breed inzetbaar is.

Of je nu in de medische, technische, corporate, startup, overheids- of NGO-wereld opereert, ik heb de expertise en ervaring om jouw boodschap te laten landen.
Mijn diensten zijn flexibel; je kunt zelf een deel regelen of van A tot Z het animatietraject laten managen.


Van briefing tot eindproduct regel ik het voor je. Script, concept, scenario, storyboard, stijlbepaling, animatie, rendering, nabewerking, sounddesign - je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Laten we samen de uitdaging aangaan en jouw verhaal vertellen op een manier die gewoon werkt.

01
"Een zeer prettige samenwerking! Onze techniek is complex en de perfecte afstemming van het coating proces zit ‘m in de details. Leg dat maar eens uit… Daarom kozen wij voor animatie, ter illustratie en ter ondersteuning van onze partners en ons sales team. Sjoerd zaagt het proces helemaal door. Hij vraagt (en luistert!) net zo lang door totdat hij het proces perfect in beeld heeft. En daarmee overtrof hij regelmatig onze verwachtingen. Sjoerd gaat geen uitdaging uit de weg. Schakelt snel en denkt in oplossingen. En dat zie je terug in het resultaat!"
Martine Huisman, Marketing Specialist
Maan Engineering
"Al vele jaren werken we zeer prettig met Sjoerd samen. De processen gaan ’smooth’, hij levert altijd, hij verrast altijd en het allerbelangrijkste: het is heel erg leuk om met hem samen te werken."
Paul & Albert
"Sjoerd heeft door de jaren heen diverse video's voor ons geproduceerd in verschillende stijlen. Hij is niet alleen een geweldig persoon om mee samen te werken, maar zijn talent blijft me keer op keer verbazen. Sjoerd is kritisch, denkt graag mee en streeft altijd naar het beste resultaat. Zijn vermogen om punten te benoemen waar ik zelf nog niet aan had gedacht, is precies wat ik waardeer in onze samenwerking. Ik kijk ernaar uit om deze samenwerking nog vele jaren voort te zetten en samen nog meer toffe video's te maken voor het Europees Consumenten Centrum."
Linda van Zanten, communicatieadviseur
Europees Consumenten Centrum