Loading, moment geduld..

Maan Engineering

3D animatieCommercialTechnische animatie
Je kan vertellen over je techniek, maar het onderscheidend vermogen wordt pas echt zichtbaar als je het laat zien! En daarom vroeg Maan Engineering aan Wildfruit om hun coating proces te animeren. In de vorm van twee basis animaties en wel tien technische deep dives. Hiermee kan het salesteam aan de slag, maar kunnen ook partners de boer op met het coating equipement van Maan Engineering.
Maan Engineering

Resultaten:
De technisch accurate animaties versterkten Maan Engineering's internationale uitstraling. De gestroomlijnde workflow zorgde voor efficiënte productie binnen de gestelde tijdlijnen.

Proces:
Elke animatie werd zorgvuldig ontwikkeld en getest. Een continue verbetering zorgde voor technische correctheid en efficiëntie.

Toegevoegde Waarde:
Technische precisie en een efficiënte workflow waarborgden niet alleen accurate presentaties maar maakten ook de productie van 10 3D-animaties haalbaar.

Conclusie

In samenwerking met Maan Engineering hebben we een krachtige serie 3D-animaties ontwikkeld. Om het helemaal af te maken hebben we al deze animaties in een interactieve videoplayer geplaatst, waardoor bezoekers op de beurs zelf kunnen bepalen waar ze meer informatie over willen hebben. Nu heeft Maan Engineering naast een hoop 3d animaties als content en tools voor sales, ook een interactieve totaalvideo om hun klanten te overtuigen van hun producten.