Loading, moment geduld..

Avis Professional

3D animatieCharacter animatieCommercial
Avis Professional wilde hun merk introduceren met behulp van een mascotte voor animaties. Ze hadden al een mascotte-illustratie en wilden deze in 3D laten uitwerken. Ik transformeerde de statische illustratie naar een 3D-model, inclusief rigging voor animatiedoeleinden.
Avis Professional

Animatiedoelen en Werkwijze:
Met de 3D-mascotte creëerden we basisanimaties, waaronder een outro en korte social media-animaties. Ook ontwikkelden we een template-animatie waarop de klant zelf variaties kon maken. Deze aanpak bood brede inzetbaarheid en marketingmogelijkheden voor Avis Professional.

Look & Feel en Variaties:
Na het bereiken van de gewenste look & feel begonnen we met het animeren. De focus lag op basisanimaties en een template die de klant vrij kon aanpassen. Hierdoor kon Avis Professional verschillende marketingmateriaal creëren zonder steeds nieuwe animaties te laten produceren.

Resultaten:
Het eindresultaat was een 3D-mascotte en een reeks animaties die Avis Professional gebruikte voor de introductie van hun merk. De brede inzetbaarheid en variatiemogelijkheden maakten het een kosteneffectieve en ROI-gerichte oplossing.

Toegevoegde Waarde:
Door te investeren in een 3D-mascotte met basisanimaties en een aanpasbare template, zorgde Avis Professional voor herbruikbaar marketingmateriaal. Dit verhoogde de ROI aanzienlijk in vergelijking met eenmalige producties.

Conclusie

Het project voor Avis Professional heeft geresulteerd in een veelzijdige reeks 3D-animaties die het merk op een unieke en aansprekende manier in de markt introduceert. Door de ontwikkeling van een karakteristieke mascotte en een serie animaties die breed inzetbaar zijn, heeft Avis Professional een effectieve tool in handen om zijn merkidentiteit te versterken en zijn doelgroep te bereiken.

De animaties bieden niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar ook een praktische toepasbaarheid voor diverse marketingdoeleinden. Het is een goed en bruikbaar resultaatgericht eindproduct geworden, waar ik trots op ben. Ook de klant is enthousiast over de mogelijkheden die het biedt voor Avis Professional om zijn boodschap op een creatieve en impactvolle manier over te brengen.