Loading, moment geduld..

Biblionet Groningen

3D animatieCommercialOverheid
In samenwerking met Paul&Albert, toen nog Studio 212 Fahrenheit, hebben we een korte 3D-animatie commercial geproduceerd voor Biblionet Groningen. Het doel was om kijkers te prikkelen om lid te worden. We werkten intensief samen, waarbij Paul&Albert het concept bedachten en ik de uitvoering verzorgde.
Biblionet Groningen

Werkwijze:
Onze samenwerking was en is altijd interactief. Regelmatige videocalls en brainstormsessies zorgden voor een helder beeld van het gewenste resultaat. Schermdeel-sessies waren cruciaal; met behulp van GPU-rendering konden we live kijken naar het 3D-proces, waardoor we snel konden experimenteren en tot een goed eindresultaat kwamen zonder lange wachttijden voor renders.

Resultaten:
De gezamenlijke inspanning resulteerde in een intrigerende 3D-animatie die kijkers aanspoorde om lid te worden van Biblionet Groningen. De efficiƫnte werkwijze met GPU-rendering maakte experimenteren en optimaliseren snel en gestroomlijnd.

Toegevoegde Waarde:
De synergie tussen Paul&Albert en mijzelf bracht niet alleen een creatief concept tot leven, maar ook een effectieve productiemethode.

Conclusie

Het project voor Biblionet heeft geresulteerd in een effectieve 3D-animatie die nieuwe leden van de bibliotheek op een boeiende manier introduceert. Door een combinatie van heldere communicatie en levendige visuals is het concept op een toegankelijke wijze gepresenteerd, waardoor potentiƫle leden direct worden aangetrokken tot het lidmaatschap. De animatie zal dienen als een waardevol hulpmiddel voor Biblionet om hun diensten te promoten en nieuwe leden aan te trekken. Het was een waar genoegen om aan dit project te werken en we zijn enthousiast over de positieve impact die het zal hebben voor Biblionet en haar gemeenschap.