Loading, moment geduld..

Blinky

3D animatieCharacter animatieCommercial
Ster Hygiene benaderde mij met de vraag om een mascotte en animatie te maken voor hun ecologisch schoonmaakmiddel. Ik ontwikkelde de mascotte Blinky, een karakter in de vorm van een druppel, wat perfect past bij het poedervormige schoonmaakmiddel dat met water wordt aangelengd. Het product is duurzaam, voldoet aan alle eisen, en de verpakkingen zijn herbruikbaar.
Ster Hygiene

Animatieconcept - Captain Charles en Plastic Soep:
Het animatieverhaal introduceert Captain Charles, een knipoog naar Charles Moore, de ontdekker van de plastic soep. De kapitein ontdekt een zee vol plastic en besluit tot vernieuwing. Hier treedt Blinky op het toneel als symbool van verandering. Na de introductie wordt duidelijk uitgelegd hoe Blinky bijdraagt aan het verminderen van plastic gebruik.

Werkwijze:
Van briefing tot schets en van schets tot gerigged 3D-karakter, ik nam het hele proces voor mijn rekening. De animatie werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Ster Hygiene. Videocalls en schermdeel-sessies zorgden voor een gestroomlijnd proces.

Resultaten:
Het eindresultaat is een pakkende animatie waarin Captain Charles en Blinky samen het probleem van plasticvervuiling aanpakken. De mascotte en het verhaal benadrukken de duurzaamheid van het product.

Toegevoegde Waarde:
Blinky als mascotte en het verhaal met Captain Charles voegen een emotionele laag toe aan het ecologische schoonmaakmiddel. Het creƫert bewustwording en benadrukt het streven naar vernieuwing en duurzaamheid.

Conclusie

Het project voor Ster Hygiene heeft geresulteerd in een charmante 3D-animatie die het nieuwe ecologische schoonmaakmiddel op een creatieve manier introduceert. Met de ontwikkeling van het unieke personage Blinky en een meeslepend verhaal, is de boodschap van duurzaamheid en vernieuwing op een positieve en aansprekende manier overgebracht.

De animatie, met zijn kleurrijke en luchtige uitstraling, heeft een positieve impact gehad op het bewustzijn rondom duurzaam schoonmaken. Het was een waar genoegen om aan dit project te werken en we zijn verheugd over het eindresultaat dat niet alleen informatief, maar ook inspirerend is.