Loading, moment geduld..

B&S King of Reach

2D animatieCharacter animatieCommercial
B&S, als internationaal bedrijf in consumptiegoederen, wilde helder communiceren over hun diverse activiteiten en operaties. Met verschillende afdelingen was het belangrijk om klanten en nieuw personeel snel inzicht te geven in wat het bedrijf doet.

Een korte, heldere 2D uitleganimatie die B&S op een toegankelijke manier introduceert bleek de oplossing. De animatie legt de focus op heldere communicatie, volledig in lijn met de branding van het bedrijf.
B&S King of Reach

Resultaten:
De uitleganimatie biedt een duidelijk inzicht in de activiteiten van B&S en legt de nadruk op heldere communicatie. Het is een waardevol hulpmiddel voor het verwelkomen van nieuwe medewerkers en het informeren van klanten over het bedrijf.

Toegevoegde Waarde:
De animatie draagt bij aan een consistente merkcommunicatie en vergemakkelijkt de introductie van B&S aan verschillende doelgroepen. Het versterkt de branding en verbetert het algemene begrip van wat het bedrijf doet.

Conclusie

Het project voor B&S resulteerde in een verhelderende 2D-animatie die het bedrijf en haar activiteiten op een toegankelijke manier introduceerde. Met heldere communicatie en een aantrekkelijke illustratiestijl hebben we bijgedragen aan een beter begrip van de verschillende afdelingen en processen binnen het bedrijf. Deze animatie zal zowel extern worden ingezet om klanten te informeren als intern voor het bevorderen van begrip en communicatie.