Loading, moment geduld..

WeCup

2D animatieCharacter animatieCommercial
WeCup, een duurzame startup met een alternatief voor wegwerpkoffiebekers, benaderde mij voor een korte, pakkende 2D-animatie om hun concept te presenteren aan investeerders en klanten. Het doel was helderheid over het concept en een visuele introductie van de duurzame beker.
WeCup

Animatieconcept:
De 2D-animatie legde de nadruk op de WeCup duurzame beker en illustreerde de groei van de startup van lokale ondernemingen naar een fenomeen dat zowel de particuliere als zakelijke markt betrad.

Resultaten:
De animatie ondersteunde WeCup bij het snel betreden van de markt en het bereiken van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Toegevoegde Waarde:
De animatie diende als een krachtig instrument voor een effectieve presentatie van het duurzame alternatief, waardoor WeCup kon uitgroeien tot een fenomeen.

Conclusie

Het project voor WeCup resulteerde in een inspirerende animatie die het duurzame alternatief voor koffiebekertjes op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier introduceerde. Met trots kunnen we delen dat de animatie zelfs op nationale televisie, RTL, is vertoond. Deze exposure heeft bijgedragen aan de groei van WeCup als fenomeen in zowel de particuliere als zakelijke markt.