Loading, moment geduld..

Ratiodomus

3D animatieCommercialTechnische animatie
Ik werd via mijn netwerk benaderd door Atriensis om een 3D-animatie te creƫren voor het duurzame bouwconcept Ratiodomus. Specifiek voor een aanbestedingswedstrijd met strakke deadline. Het doel was om het concept effectief te introduceren en uit te leggen, wat resulteerde in een succesvolle eerste samenwerking met Atriensis.
Atriensis

Animatieconcept:
In samenwerking met het team ontwikkelde ik een boeiende 3D-animatie die alle innovatieve aspecten van Ratiodomus belichtte. Het was gericht op een duidelijke en begrijpelijke presentatie van het duurzame bouwconcept.

Resultaten:
De 3D-animatie, ondersteund door stills en plattegronden, bood een uitgebreide uitleg van Ratiodomus. Het resultaat was een succesvolle presentatie van het duurzame bouwconcept aan het publiek. Door het gebruik van GPU-rendering en een efficiente workflow, was het mogelijk een hoog visueel niveau te behalen in erg korte tijd.

Toegevoegde Waarde:
De animatie diende als een krachtig middel om Ratiodomus visueel aantrekkelijk en informatief te presenteren, waarmee het concept effectief werd gecommuniceerd naar een breed publiek.

Conclusie

Het project voor Atriensis en het concept Ratiodomus resulteerde in een overtuigende 3D-animatie en reeks stills die het duurzame bouwconcept op een heldere en visueel aantrekkelijke manier introduceerden. Met een team van betrokkenen hebben we samengewerkt aan een succesvolle eerste samenwerking die heeft bijgedragen aan het versterken van het concept van Ratiodomus in de markt.