Loading, moment geduld..

Tetris

3D animatieOverheid
In nauwe samenwerking met Paul&Albert, hebben we een indrukwekkende bewustwordingsvideo gemaakt voor een congres over de gezondheidszorg in Nederland. Het concept, bedacht door Paul&Albert, illustreert slechte gewoontes als Tetris-blokken die stapelen en uiteindelijk het systeem laten instorten.
Paul & Albert

Werkwijze:
Onze samenwerking volgde het bekende stramien, met intensieve videocalls en schermdeel-sessies. We experimenteerden en optimaliseerden live, gebruikmakend van GPU-rendering voor een efficiënte workflow.

Resultaten:
Het eindresultaat is een indrukwekkende bewustwordingsvideo met dramatische muziek. De Tetris-blokken symboliseren slechte gewoontes die leiden tot een systeemcrash, wat het publiek confronteert met de vraag of dit het einde is.

Toegevoegde Waarde:
De creativiteit van Paul&Albert gecombineerd met een efficiënte productiemethode en kick-ass 3d beelden leverde niet alleen een krachtige boodschap op, maar bracht ook bewustwording teweeg onder het congrespubliek.

Conclusie

De animatie, met zijn dramatische muziek en suggestieve beelden, heeft een diepgaand bewustzijn gecreëerd over de impact van slechte gewoontes. Het was een waar genoegen om aan dit project te werken en we zijn trots op het eindresultaat dat zowel informatief als indrukwekkend is.