Loading, moment geduld..

WZA Verloskunde

2D animatieCharacter animatieOverheid
Voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA), specifiek voor de afdeling Verloskunde, heb ik een interne 2D uitleganimatie ontwikkeld die verschillende manieren van pijnstilling behandelt. Deze animatie is bedoeld voor intern gebruik op de verloskundeafdeling en wordt tevens getoond aan zwangere vrouwen.
WZA Verloskunde

Illustratiestijl:
Ik heb een nieuwe illustratiestijl gecreëerd, afgestemd op de huisstijl van WZA. De karakters en grafische elementen zijn ontworpen om zacht en vriendelijk over te komen, passend bij het delicate onderwerp van pijnstilling tijdens de bevalling.

Doelgroep:
De animatie is specifiek gericht op het interne personeel van de verloskundeafdeling en zwangere vrouwen. De zachte en vriendelijke uitstraling is ontworpen om een geruststellende sfeer te creëren voor de doelgroep.

Resultaten:
De interne 2D uitleganimatie biedt duidelijke informatie over de verschillende manieren van pijnstilling, en de zachte illustratiestijl draagt bij aan een begripvolle en geruststellende ervaring voor zowel het interne personeel als de zwangere vrouwen.

Toegevoegde Waarde:
De animatie dient als een effectieve educatieve tool voor intern gebruik en draagt bij aan het informeren van zwangere vrouwen over beschikbare pijnstillingsmogelijkheden, met behoud van een vriendelijke en toegankelijke benadering.

Conclusie

Het project voor het WZA heeft geresulteerd in een informatieve en toegankelijke 2D-animatie die verschillende vormen van pijnstilling op de afdeling Verloskunde duidelijk uitlegt. Met een zachte en vriendelijke illustratiestijl, passend bij het delicate onderwerp, heeft de animatie bijgedragen aan het vergroten van het begrip en het comfort van zowel patiënten als medisch personeel. De animatie zal niet alleen intern op de verloskundeafdeling worden gebruikt, maar zal ook worden getoond aan zwangere vrouwen, waardoor het een waardevolle bron van informatie is voor een breed publiek. Ik ben trots op het eindresultaat dat een positieve bijdrage levert aan de zorgpraktijk van het WZA.